Hoe werkt het?

Jouw ANP Foto is een website speciaal gemaakt zodat je makkelijk en snel foto's van ANP Foto kan bestellen. Bijvoorbeeld foto's van evenementen of, als je foto's van jezelf/familie/vrienden hebt gezien in print/tv/online media. Bestellen doe je in drie eenvoudige stappen.

Foto vinden
Zoek je een foto? Dan kan je een hem zelf zoeken in de fotobeeldbank van ANP foto, deze kan je hier vinden. Mocht je moeite hebben met het vinden van de foto, doe dan een aanvraag met de "foto aanvragen" knop op de homepage. Wij zullen je vervolgens een e-mail sturen waar je de foto kunt bestellen.

Fotonummer vinden
Om een foto te bestellen hebben we het fotonummer nodig. Dit nummer kan je zien als je een foto aanklikt op ANP foto. Plaats vervolgens je bestelling(en) met het fotonummer. 

Foto Bestellen
Met het fotonummer kunt u de foto bestellen door op de "Ik wil bestellen" knop te drukken en het nummer in te vullen. U wordt dan meteen meegenomen naar de bestelpagina waar u kunt kiezen op welk formaat en wat voor soort foto u wilt bestellen. Hierna hoeft u alleen uw gegevens in te vullen en kunt u de bestelling afronden met iDEAL of creditcard.
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.